Online Kozijnen Bestellen 您所在的位置:网站首页 kunststof kozijnen bestellen op maat Online Kozijnen Bestellen

Online Kozijnen Bestellen

2023-07-02 15:59| 来源: 网络整理| 查看: 265

KWALITEIT – Onlinekozijnshop Zoetermeer

Bij Onlinekozijnshop vindt u de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen! Wij, als erkend Bouwgarant aannemer, weten uit de praktijk het belang van een perfect passend kozijn en een zorgeloze levering. Beglazing is standaard HR++ glas volgens de minimale eisen van het bouwbesluit.  Ook veiligheidsglas of trippelglas is mogelijk alsmede een Hout Verbinding Look ook wel genoemd HVL. Op onze kozijnen en glas krijgt u maar liefst 10 jaar garantie.

PRIJZEN – Onlinekozijnshop Zoetermeer

Onlinekozijnshop levert kozijnen met een zeer lange levensduur en gunstige prijzen. Wij leveren vaste ramen, draai-kiepramen, horren en deurkozijnen maar ook voor een hefschuifpui, gewone schuifpui en kiepschuifpui bent u bij ons aan het juiste adres.

BESTELLEN – Onlinekozijnshop Zoetermeer

In onze online calculator ziet u diverse mogelijkheden staan om een keuze te maken  waaronder het type profiel, kleur en type glas met ventilatierooster. Met het type profiel geeft u de uitstraling aan die u graag zou willen. Om het helemaal af te maken kunt u zelf een kleur selecteren uit onze uitgebreide kleurenselectie. Zo heeft u de mogelijkheid om het kozijn helemaal de uitstraling te geven die u wenst.

BETALING – Onlinekozijnshop Zoetermeer

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken om te bestellen en daarom hebben wij de eenvoudige calculator gecreëerd. U klikt in de catalogus uw type kozijn aan, vult uw maten in en ziet direct de prijs. U betaalt slechts 10% aan. Het restant betaalt u bij levering per pin aan de chauffeur, op factuur of aan ons wanneer u de kozijnen op komt halen. Bij grote orders kunnen we nog wel is afzien van de 10% aanbetalingsregeling. Dit omdat het risico anders te groot is. We zullen u dit altijd duidelijk melden indien dit bij uw order het geval is. Afzien van aankoop is dan altijd nog mogelijk.

PLAATSING – Onlinekozijnshop Zoetermeer

Wij plaatsen alleen in de gemeente Zoetermeer. Als u woonachtig bent in gemeente Zoetermeer en u wilt graag dat OnlineKozijnShop de kozijnen komt plaatsen. Vraag dan een offerte aan door ons offerteformulier in te vullen. Op basis hiervan wordt een prijs gemaakt. Bij eigen plaatsing komen wij altijd de maatvoering controleren voordat er wordt besteld. Indien u woonachtig bent buiten Zoetermeer maar u toch van mening bent dat het iets voor ons kan zijn, vraag dan gerust alsnog een offerte aan.

Omdat wij een bouwkundig aannemer zijn kunnen wij ook de complexe plaatsingen uitvoeren. Dit houdt in het stutten en openbreken van gevels, het plaatsen van opvangconstructies volgens de berekeningen van de constructeur, het aanbrengen van waterkerende voorzieningen en het plaatsen van de kozijnen.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有